over ons


Maarssen Mediation is een initiatief van Ton Hesel:

Het klinkt misschien vreemd maar mijn passie voor conflicten, en vooral het oplossen ervan, is altijd een rode draad geweest in mijn carrière. Van klachtenmanager, mediator en vertrouwenspersoon in de bancaire sector tot vrijwillige buurtbemiddelaar binnen de gemeente Stichtse Vecht. Toen ik na mijn opleiding tot mediator kennis maakte met scheidingsbemiddeling, was de stap naar scheidingsbemiddelaar snel gemaakt.

Een scheiding brengt een hoop zorgen met zich mee. Want bij een scheiding komt nu eenmaal veel kijken. Vooral als er kinderen betrokken zijn; je wilt tochook een zo goed mogelijk ouder blijven na de scheiding. Als partners kan je dan uit elkaar gaan, maar als ouders zullen jullie na de scheiding met elkaar moeten blijven samenwerken. Om de gevolgen van de scheiding voor de kinderen niet zwaarder te maken dan nodig is.

Iedere scheiding is anders, want elke persoon is anders. Daarom wil ik met jullie kijken wat in jullie specifieke situatie de beste oplossing is. De standaardoplossing bestaat niet, het is altijd maatwerk. Als jullie scheidingsbemiddelaar wil ik samen met jullie een sfeer te creëren waarin we zaken kunnen uitspreken, begrip voor elkaars standpunten kunnen hebben en alle afspraken kunnen maken die werken op de lange termijn.

Naast mijn werkzaamheden als scheidingsbemiddelaar en mediator ben ik een echte watersporter en dan vooral onder water. Als fervent duiker en duikinstructeur ben ik daarom vaak te vinden op en in de Vinkeveense plassen. 

Het vertrouwen in elkaar vind ik zeer belangrijk, daarom maak ik graag eerst kennis.
Dus ga naar mijn contactpagina, dan neem ik snel contact met jullie op voor een eerste – vrijblijvende – afspraak. 

Ton Hesel